Personalrapport

 
 
Just i detta nu sitter de första fem lärarna som var här fast i Istanbul. Flighten från Mombasa var försenad så de kom inte med anslutande flyg till Landvetter. Lite bittert men de verkar ha det bra på hotellet i Istanbul.
 
Vi tre som bytt av dem ägnar oss, förutom att besöka våra elever på deras respektive praktikplatser, åt att försöka hitta fler platser. Häromdagen besökte vi mr Charles på hans svetsverkstad. De tillverkar grindar, dörrar, stolar, takstolar och mycket annat med väldigt enkla hjälpmedel. Skyddsutrustningen var obefintlig, kanske något vi kan hjälpa till med i framtiden. Mr Charles verkade positiv till att ta emot våra elever.
 
Idag har vi även besökt en supermarket och fått träffa mr Robert Mvava. Han var om möjligt än mer positiv. Två användbara visitkort är med andra ord insamlade! Vi kan även berätta att Homeboys garage troligen kan ta emot en handelselev i sin administration.
 
 
Halv sju slår mörkret oss i huvudet. Det går från dagsljus till totalt mörker på tjugo minuter. Fullmånen är otroligt vacker!
 

Ni föräldrar som läser detta kan vara helt lugna. Era ungdomar sköter sig bra! Det är en förmån att få vara här med dem! Hoppas att allt är bra med er!
/Lars, Christhina och Anna
 
Allmänt | |
#1 - - Johanna :

Tack för att ni tar hand om ungdomarna och låter dem vara med om detta äventyr!

Upp