Praktiken i Voi-projektet!

Tjena! 

Jag, Kuba, har praktiserat i VOI-projektet, som har ett litet rum som kontor bredvid Bogesunds House. Där har jag jobbat med Lydia som har varit ansvarig för projektet sen det startade.

Dagarna såg oftast likadana ut. Jag började halv 9 och jobbade fram till 14 och hade 2 pauser under dagen, en tepaus vid 10 och sen lunch vid 13. Eftersom kontoret låg vid Bogesunds House fick jag även vara med och leka med barnen på deras raster.

Mina arbetsuppgifter var att uppdatera informationen om föräldralösa barn som sedan skulle skickas till deras sponsorer så att de skulle få inblick i vad som händer i deras faddersbarn liv. Förutom det fick jag även åka på 2 hembesök med Lydia för att se hur barn lever där nere, vilket var oförglömlig upplevelse. Jag fick också se att även om man inte har så mycket så kan man ändå vara glad och njuta av livet. Det är faktiskt svårt att beskriva det utan man måste vara med och uppleva det själv för och kunna förstå hur det är.

Förutom vad jag fått vara med om under mina praktikdagar har jag också lärt mig ganska mycket om kenyansk kultur, fått träffa underbara människor och fått se saker och ting ur ett annat perspektiv.

Kuba

Allmänt | | Kommentera |
Upp