Mombasa, 18/5 Lördag

Hej alla läsare!
 
Sitter just nu på hotellrummet och väntar på att middagen ska börja serveras :)  Känns som om jag skulle kunna äta en hel häst just nu.
 
Jag kan säga en sak och det är att alla är helt slut efter denna händelserika dagen. Vi gick upp vid 5 tiden imorse och fixade det sista för klockan 6 var det dags att starta resan mot Mombasa. Blev lite fördröjningar men tillslut kom vi íväg och under resansgång gick vi se två lastbilar som krockat (den ena hade kört in i den andra), en motorcykelolycka. Jag vet inte riktigt vad som hände men jag såg en kille springa på vägen efter sin motorcykel som gled framåt. Sen såg vi också en hel del omkullvältna lastbilar i vägkanten. Men vi klarade oss undan någon olycka och det är vi tacksamma för :)
 
Väl i Mombasa blev det snabbt in på hotellrummet för att byta till bikini och sen vidare till poolen. Där blev vi dock inte långvariga för vi valde att gå och se va som hände på stranden. Efter en härlig promenad utmed vattnet och lite shopping av sovenirer, blev det en timmes helkroppsmassage. Inte varje dag man får en så bra massage för 48 kronor :)
 
Men vi kunde ju inte avsluta den här resan utan ett dopp i indiska ocianen så det gjorde vi när vi klara, och för min del då som inte badat i havet mer än i sverige blev det en chock med så varmt vatten :P
 
När vi skrumpnat klart i havet begav vi oss vidare till poolen för att skrumpna lite till, HEHE och sen blev det solning.
 
Efter sol och bad som den här dagen praktiskt taget har innehållit blev det en snabbtur till ett shoppingcenter för att inhandla lite smått och gott, bland annat godis till flyget :)
 
Det är väl egentligen allt vi har att säga, kl 3 inatt blir det väckning för en snabbfrukost och sen vidare till flyget.
 
// Jennifer
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp