Voi, 30/4 Tisdag.

Ja då sitter vi här i Voi. Klockan är nu halv elva och det är bäcksvart ute.
Vi landade vid halv sex igår morse. Resan gick bara bra, den var väldigt lång, men som sagt så kom vi fram till slut.
Vi lyfte från Landvetter vid kvart över tolv och landade i Istanbull vid fem. I Istanbull var det lång väntan, vi satt mest och bara tog det lugnt eftersom det var riktigt varmt. Innan vi steg på planet vid åtta snåret, passade vi på att äta lite på Burger King.
Planet lyfte sedan vid 20:35 och fortsatte sin resa til Kilimanjaro. Resan var lång och väldigt tråkig. Vi tre tjejer sov max två timmar, medans Christhina sov i stort sätt hela resan. Planet landade i Kilimanjaro ca tre för att kolla läget, sedan var vi framme i Mombasa vid halv sex.
Vi möttes upp på  flygplatsen av Manase och en chafför. Vi satte oss i bilen och börjde vår biltripp till Voi. resan var lång och seg. Det var människor överallt och trafik överallt. Det var helt enkelt kaos! Men vi klarade oss ur det och kom fram hit till Scripture mission house mellan tio elva nångång. Vi lastade ur våra väskor och satte oss i bilen för att åka ner till Bogesunds House och stan en sväng.
Efter vår lilla tripp tog vi oss tillbaka till vårt lilla hem för att landa lite och andas ut.
 
Imorse ringde klockan sju och vi steg upp för att äta en liten frukost ute på vår veranda i värmen. Mysigt!
Nångång efter åtta kom Lydia för att följa oss ner till Bogesunds House.
Jag och Micaela fick vara i en varsin klass. Jag var i den klassen med 3-4 åringar och Micaela var i klassen med 5-6 åringar. Det var väldigt roligat att se hur dom jobbar och jag blev förvånad över hur mycket barnen har lärt sig på den korta tiden som dom har gått i skolan. Treåringarna började i Januari och kan redan en massa engelska och kan skriva bra!
Efter skolan åkte vi hem för att vila lite, för att orka med en liten tur till Farmen, Voi projektet.
Det var väldigt kul att se hur lång dom har kommit. och hur allt ser ut i verkligeheten, det är inte alls lika som att se på kort. Vi åkte sen tillbaka till Bogesunds House för att äte lite middag, riktigt gott var det! Fick kyckling, ris och en potatissoppa, till efterrätt fick vi en massa goda frukter! Favoriten är solklart Mangon! Mums!
Slänger upp lite bilder också!
 
// Jennie
 
Ursäkta suddig bild, men det är på när barnen har rast och leker på skolgården.
Bilderna som kommer neranför här är bilder från Farmen.
Den här bilden får avsluta dagens upplevelser! Imorgon väntar nya, då vi ska plantera träd!
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp