Tisdag 20/10

 Tjena!

Albin heter jag och kommer visa lite om vad som hänt idag!

Dagen började med ännu ett smärtsamt men nyttigt träningspass med Cassandra som tränare. De flesta kom redan haltandes till träningen på grund av träningsvärken från passet i söndags. Men vi får bara hoppas att resultatet är mödan värd.

 

 

Efter frukosten kom några personer från organisationen ”I chose life Kenya” som jobbar med att förbättra skolan i Kenya. Självklart kom fiolen fram och då var det bara till att dansa ”smågrodorna” och ”vi äro musikanter”

 
 

Några av lärarna stannade kvar för att diskutera framtida planer med ”I chose life” medan vi andra åkte för att träffa Annelis och Matildas fadderbarn. Vi delade upp oss i två bussar, en för vartdera fadderbarn. Jag hamnade i Matildas buss. Värmen under dagen var inte att leka med så det blev allt lite svettigt :)  Här är lite bilder från besöket.

 

 

 

Vi åkte sedan direkt till Farmen där vi åt mat. Jonas hade också lovat att vi skulle måla golvet till fyra av deras blivande sovrum för studerande. Men detta var inget problem och vi hjälptes alla åt så golven var klara på nolltid.

 

 Kan man inte ta med sig tekoppen överallt så får man göra te i dunk.

Efter att vilat lite på vårat rum åkte vi sedan vidare till Lugard som jobbar på kommunhuset som bjöd oss på kvällsmat. Det var mycket gott och vi går nu alla och lägger oss belåtna. 

Avslutar med dagens engelska 
"If there is room for the heart there is room for the back"
-Jonas Andersson

 
Allmänt | |
Upp